Vanliga frågor


Vanliga frågor

Vi arbetar ständigt med att bli bättre och uppskattar varje kommentar och förslag vi får. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får och hur vi svarar på dem. Om du inte kan hitta svaret på den specifika frågan du tänker på just nu hoppas vi att höra från dig via e-post .

I vilka länder och städer finns MJT (Maria Jernkvist Textile) produkter tillgängliga?

Vi har inga egna butiker utan bara i vår webbutik, pop up under event, utställningar. Våra produkter säljs över hela världen. 

Om du är intresserad av att lägga till Maria Jernkvist Textiles produkter till utbudet av din butik, hör vi gärna från dig till info@mariajernkvisttextile.se 

Var tillverkas våra produkter?

Alla våra produkter tillverkas i Sverige och Finland.

Var trycker vi våra tyger?

Alla tyger trycks i Finland.

Hur mycket är min fraktavgift?

Frakt inom Sverige. för köp: 0-400 SEK/Fri frakt, annars 51 SEK.

Frakt inom Europa, köp för: 0-400 SEK/Fri frakt. annars 90 SEK

Frakt utanför Europa, 0-400 SEK/Fri frakt, annars 185 SEK

Vilka fraktbolag använder vi oss av?

Vi skickar med Postnord, DHL, SCHENKER och UPS 

Vi  informera dig via e-post om leveransschema och spårningsnummer. 

Mina varor har skadats under leveransen. Vad gör jag?

Vi är ledsna att höra om detta! Kontakta oss snarast via e-post info@mariajernkvisttextile.se. Berätta för oss om ordernummer, datumet när du gjorde din beställning, ditt namn, din leveransadress och om möjligt ett foto på det skadade varan. Du har då valet att få tillbaka pengarna eller en ny försändelse och vi svarar med instruktioner för hur du ska gå till väga.

Jag gjorde mitt köp men skulle vilja returnera varorna. Vad gör jag?

 Vi beklagar att höra detta. Vi ber dig att kontakta oss via e-post  Vi kommer sedan att ge dig instruktioner om hur du bäst returnerar ditt köp och för alternativen för att återbetala dig.

Slutligen, om det finns något annan fråga du har, hör gärna av dig till oss. Vi överväger noga den värdefulla feedback vi får och arbetar kontinuerligt med att förbättra vårt arbete.

Ha en riktigt bra dag!