Returpolicy


Vi har en 14-dagars returpolicy. Den gäller 14 dagar efter att du mottagit din artikel. För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@mariajernkvisttextile.se. Om din retur accepteras ger vi dig instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först börja en retur accepteras inte.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@mariajernkvisttextile.se.

SKADOR OCH PROBLEM

Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakt oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du fått fel artikel, så att vi kan rätta till det.

UTBYTEN
Det snabbaste sättet att se till att du får vad du vill är att returnera varan du har, och när returen har godkänts gör du ett separat köp för den nya artikeln.

ÅTERBETALNINGAR
Vi kommer att meddela dig när vi har fått och kontrollerat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om du godkänner får du tillbaka dina pengar